Τα 31 είναι τα νέα 21 για τις γυναίκες

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε πρόσφατα η γυναίκα βρίσκεται…στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της, ακριβώς στα 31 της χρόνια! 
Με σύνθημα «τα 31 είναι τα νέα 21;», βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από γκάλοπ που βασίστηκε σε δείγμα 2.000 ανδρών και γυναικών και έγινε με τη μέθοδο της τηλεφωνικής δημοσκόπησης… 
Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων συμφώνησε πως ακριβώς μετά τα 30 η γυναίκα είναι πολύ πιο, από ότι στην ηλικία των 18-19 ετών με το «φρέσκο, αρυτίδωτο προσωπάκι. 
Στο πλαίσιο της δημοσκόπησης, στην ερώτηση «πότε είναι πιο ελκυστική μία γυναίκα» οι περισσότεροι απάντησαν στην ηλικία των 31ετών.
Ως ομορφιά το 70% των συμμετεχόντχν όρισε «κάτι απορρέει από μέσα μας», το 67% «την ωραία εξωτερική εμφάνιση», ενώ το 47% «το….στυλ».
«Αυτό που μας δείχνει η συγκεκριμένη έρευνα, είναι ακριβώς αυτό που υποψιζόμασταν: η ομορφιά είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία καλή εμφάνιση! 
Είναι ένας συνδιασμός αυτοπεποίθησης, στυλ και προσωπικότητας, μέσα σε ένα ωραίο περιτύλιγμα», δήλωσε η υπέυθυνη της έρευνας.
apolitistosteki