Αισθάνονται «χοντρές» και κλείνουν τα φώτα...

#sexywoman #latinas #worksofbrian #curves #dmvmodels #dmvphotographer #booknow #redhead #muah
Το πάχος, ή τα περιττά κιλά αποτελούν σε κάποιες χώρες τον βασικότερο λόγο που μια γυναίκα αποφεύγει το σεξ.
Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό
Βρετανικού πανεπιστημίου, οι μισές γυναίκες που ερωτήθηκαν, αισθάνονται άσκημα με τα κιλά τους, γι’ αυτό και βλέπουν το σεξ σαν… αγγαρεία και κάνουν τα πάντα για να το αποφύγουν.

Η έρευνα έδειξε πως τα σβηστά φώτα είναι απαραίτητα την ώρα του σεξ για τουλάχιστον μία στις δέκα γυναίκες. 

Ανάμεσα στις 4.000 Αγγλίδες και Άγγλους που συμμετείχαν στην έρευνα.
Το 29% των γυναικών είπαν ότι απεχθάνονται τόσο πολύ το σχήμα του σώματός τους, ώστε αποφεύγουν το σεξ, ενώ ένα άλλο 23% απέδωσαν την αποφυγή του σεξ στο ότι ντρέπονται να γδυθούν μπροστά στον σύντροφό τους. 

Τα αντίστοιχα ποσοστά στους άντρες ήταν 8% και 11%.
Το 33% των γυναικών, εξάλλου, δήλωσαν πως δεν κάνουν σεξ διότι απλούστατα δεν νιώθουν σέξι, ενώ το 32% είπαν πως το στρες είναι αυτό που έχει σκοτώσει την ερωτική τους ζωή. 

Ο πιο συχνός όμως λόγος για τον οποίο δεν κάνουν σεξ, είναι η κούραση: το 72% των γυναικών είπαν πως νιώθουν τόσο κουρασμένες, ώστε το τελευταίο που τις απασχολεί είναι αν θα κάνουν σεξ ή όχι.
Από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση, το 13% παραδέχτηκαν πως κάνουν σεξ μόνο εάν τα φώτα είναι σβηστά, ενώ η μία στις δέκα είπαν πως θα ήθελαν να είναι πιο ευρηματικές στο κρεβάτι αλλά ντρέπονται για τις ατέλειες στο σώμα τους και έτσι δεν τολμάνε να κουνηθούνε.

Το 6% εξάλλου δήλωσαν ότι κάνουν σεξ με τον σύντροφό τους επειδή είναι υποχρεωμένες να το κάνουν, άλλο ένα 6% είπαν πως έχουν βαρεθεί το σεξ με τον μόνιμο σύντροφό τους, ενώ το 19% δήλωσαν πεπεισμένες πως θα αυξανόταν η ερωτική τους διάθεση εάν είχαν περισσότερο χρόνο να διαθέσουν στον σύντροφό τους.