Όταν πρόκειται για το μέγεθος του πέους, σχεδόν τα πάντα είναι φυσιολογικά

Το να αναζητήσουμε αξιόπιστα στοιχεία για το μέσο όρο των φυσικών προσόντων των ανδρών είναι, όπως φαντάζεσαι, δύσκολο. 
Εάν όμως οι πωλήσεις στο Condomania.com, ενός δικτυακού χώρου με τεράστια επισκεψιμότητα, που διαθέτει προφυλακτικά κάθε είδους και μεγέθους, αποτελούν κάποια ένδειξη, βρίσκουμε όλα τα μεγέθη και τα σχήματα. 

Περισσότεροι από τριάντα χιλιάδες άνδρες κατέβασαν το kit με τα μεγέθη από το site, ώστε να αγοράσουν από μια σειρά που ήταν διαθέσιμη σε σχεδόν 100 μεγέθη, τα οποία κυμαίνονταν από τα 7,5 ως τα 25 εκατοστά σε μήκος και σχεδόν σε κάθε φάρδος. 

Όσο κι αν αυτό προκαλεί έκπληξη (μα, 25 εκατοστά;), εδώ είναι το περίεργο: κανένα μέγεθος δεν έκανε πάνω από 5% πωλήσεις, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Condomania, Άνταμ Γκλίκμαν. 

Πριν φέρεις στο μυαλό σου την εικόνα χιλιάδων ανδρών να μετρούν το μόριό τους, σκέψου αυτό: σε έρευνα που διεξήχθη στο Kinsey Institute του Πανεπιστημίου της Ινδιάνα, στο Μπλούμινγκτον, συμπεραίνεται ότι τα ειδικής κατασκευής προφυλακτικά σπάνε λιγότερο συχνά από αυτά που κάνουν για κάθε μέγεθος. 
Κοστίζουν περίπου το ίδιο με το κλασικό προφυλακτικό. 

Όπως και να έχει, τα οφέλη για τις γυναίκες συγκεκριμένα είναι σημαντικά: 
αν ο σύντροφός σου είναι λίγο πιο... μικρός από το μέσο όρο, δε θα χρειάζεται να ανησυχείς μήπως γλιστρήσει το προφυλακτικό ή για τα 7 εκατοστά προφυλακτικού που περισσεύουν και σε δυσκολεύουν να το απολαύσεις. 

Αν, πάλι, ξεπερνά το μέσο όρο, μπορείς να το απολαύσεις χωρίς να ανησυχείς μήπως το προφυλακτικό σπάσει. 

Με λίγα λόγια; 
Οτιδήποτε εξαφανίζει το άγχος στην κρεβατοκάμαρα είναι καλό.