Δονητές: Το... Μust της Εποχής!

Η οικονομική κρίση είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν κατακόρυφα οι πωλήσεις των sex toys, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν τη διασκέδαση μέσα στο σπίτι. 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα τρία τέταρτα των Αγγλίδων έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους τουλάχιστον ένα σεξουαλικό βοήθημα.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις δονητών και άλλων σεξουαλικών βοηθημάτων έφθασαν τα 6,78 δισεκατομμύρια €, ενώ αναμμένεται να φτάσουν μέχρι το 2020 στα 49,29 δισεκατομμύρια €, ξεπερνώντας ακόμα και τις πωλήσεις των smartphones.

Σύμφωνα με τον Neal Slateford...
 συνιδιοκτήτη του Lovehoney και πρώην παραγωγό της τραγουδίστριας Kylie Minogue, στην αύξηση των πωλήσεων έχει συμβάλλει το γεγονός ότι πολλοί celebrities μιλούν ανοιχτά για την ερωτική τους ζωή.

«Βγαίνει μία celebrity και δίνει συνέντευξη για την ερωτική της ζωή, αποκαλύπτει την αγάπη της για τα sex toys και αμέσως βλέπουμε τις πωλήσεις να ανεβαίνουν κατακόρυφα», λέει.

«Όλα ξεκίνησαν με το Sex In The City, το οποίο απελευθέρωσε τις γυναίκες, ειδικά όταν η Charlotte αγόρασε έναν δονητή rabbit από το διάσημο σεξ σοπ της Νέας Υόρκης, το Pleasure Chest. 
Ξαφνικά, έβλεπες καθημερινές γυναίκες να μην φοβούνται να μιλήσουν για την ερωτική τους ζωή και να μην ντρέπονται να λένε ότι χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα», καταλήγει ο Neal Slateford.

• Η σταρ του X Factor, Tulisa Contostavlos, αποκαλύφθηκε...
ότι χρησιμοποιεί sex toys όταν της έπεσε ο δονητής της από τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

• Η Eva Longoria έχει αποκαλύψει... 
ότι μερικές φορές έχει κάνει το καλύτερο σεξ της ζωής της χρησιμοποιώντας sex toy. 
«Εχω δύο. 
Και ο ένας είναι ένας Rabbit. 
Τα χρησιμοποιώ ως δώρο στον εαυτό μου. 
Είναι το καλύτερο δώρο για να φτάσω σε οργασμό», έχει πει σε συνέντευξή της.

• Η ηθοποιός Teri Hatcher έχει δηλώσει...
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι να ζητήσω από έναν άνδρα. 
Εχω δύο θαυμάσιους… ηλεκτρονικούς για άμεση χρήση. Και όποια γυναίκα σας λέει ότι δεν έχει, λέει ψέμματα».