Το σεξ και οι σχέσεις μέσα από τις πιο πρόσφατες έρευνες!

Αποτέλεσμα εικόνας για Το σεξ και οι σχέσεις μέσα από τις πιο πρόσφατες έρευνες!Οι άνδρες λένε πρώτοι "σ 'αγαπώ" -αλλά πάλι για το σεξ 
Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να προφέρουν τις δύο μαγικές λεξούλες πρώτοι,
αλλά για διαφορετικούς λόγους από τις γυναίκες, όπως αποκάλυψε μια νέα έρευνα. 

Η μελέτη, που βασίζεται σε συνεντεύξεις με 205 άνδρες και γυναίκες, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι διαφορές μεταξύ των δύο φύλων στο χρόνο και τη λειτουργία της φράσης ‘’σ 'αγαπώ’’ είναι συνδεδεμένα με το κατά πόσον ένα ζευγάρι έχει κάνει σεξ. 

Οι άνδρες ανέφεραν ότι αισθάνονται σημαντικά πιο ευτυχισμένοι από τις γυναίκες όταν ακούσουν το ‘’Σ’ αγαπώ’’ ενώ βρίσκονται ένα μήνα σε μια σχέση και δεν έχουν κάνει ακόμη σεξ, ενώ οι γυναίκες δήλωσαν πιο ευτυχισμένες από ό, τι οι άνδρες, όταν άκουσαν το "Σ 'αγαπώ" μετά την εμφάνιση του σεξ στη σχέση. 

Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτό έδειξε ότι οι άνδρες ήταν ευτυχισμένοι στο άκουσμα του ‘’Σ 'αγαπώ’’ πριν από το σεξ, επειδή αυτό έδειχνε ότι ήταν πιθανό να ακολουθήσει το σεξ, ενώ οι γυναίκες εξέλαβαν το ‘’Σ’ αγαπώ’’ μετά το σεξ ως ένδειξη δέσμευσης και αφοσίωσης. 


Το στοματικό σεξ αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο του στόματος στους άνδρες 
Τα ποσοστά καρκίνου του στόματος βρίσκονται σε άνοδο μεταξύ των ανδρών, υποστηρίζουν οι ερευνητές και φαίνεται ότι ο ένοχος δεν είναι αυτός που μπορεί να πιστεύετε. 


Η αύξηση των ποσοστών του καρκίνου του στόματος δεν οφείλεται στον καπνό, λένε οι ειδικοί, αλλά στο στοματικό σεξ. 
Η χρήση του καπνού έχει μειωθεί την τελευταία δεκαετία, αλλά τα ποσοστά των κρουσμάτων καρκίνου του στόματος παρουσιάζουν αύξηση, σύμφωνα με σχετικές μελέτες. 

Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να εκδηλώσουν καρκίνο του στόματος από το στοματικό σεξ από ό, τι οι γυναίκες με την ίδια συμπεριφορά, αν και οι ερευνητές δεν είναι ακριβώς σίγουροι γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καρκίνος του στόματος έχει χαμηλό ποσοστό επιβίωσης, γιατί είναι δύσκολη η διάγνωσή του. 


Γιατί οι άνδρες χάνουν το ενδιαφέρον τους για το σεξ; 

Το σύνδρομο ‘’όχι απόψε αγάπη μου, έχω πονοκέφαλο’’ συνδέεται συνήθως με τις γυναίκες, αλλά τον τελευταίο καιρό η δικαιολογία χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τους άνδρες για να αναβάλουν το σεξ, σύμφωνα με μια νέα έρευνα. 
Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 15 % των ανδρών ηλικίας, μεταξύ 18 και 59 ετών, παραδέχονται την ‘’έλλειψη ενδιαφέροντος για σεξ’’. 
Οι ερευνητές κάνουν λόγο για αύξηση κατά 40 % του αριθμού των ανδρών που δηλώνουν ότι έχει πέσει το ενδιαφέρον τους για το σεξ, σε σύγκριση με πριν από 10 χρόνια. 
Στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνδρες με χαμηλή λίμπιντο δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σωματικό πρόβλημα, απλά δεν θέλουν να κάνουν σεξ. 

Η έρευνα έχει διαπιστώσει ότι η αυξανόμενη τάση της πτώσης της ανδρικής ερωτικής επιθυμίας είναι άμεσο αποτέλεσμα της αλλαγής του ρόλου των γυναικών στην κοινωνία. 
Οι άνδρες έχουν συγκλονιστεί με το μοντέλο της σύγχρονης γυναίκας, που είναι σίγουρη και άνετη με τις σεξουαλικές ανάγκες και επιθυμίες της. 


Μύθος ή αλήθεια η αύξηση της γυναικείας απιστίας; 

Η γυναικεία απιστία έχει γίνει είδηση το τελευταίο διάστημα απλά γιατί πουλάει. 
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ορισμένοι εμπειρογνώμονες, που έχουν αφιερώσει αμέτρητες ώρες δουλειάς και περισυλλογής στο συγκεκριμένο – φλέγον είναι αλήθεια- θέμα. 
Η Rita Watson, σύμβουλος σε θέματα σχέσεων και γάμου, έχει εκφράσει πολλές φορές την άποψη ότι δεν υπήρξε καμία αύξηση στη γυναικεία απιστία εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. 
Άποψη που επικυρώθηκε από τον W. Bradford Wilcox, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, ο οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με θέματα που αφορούν το γάμο και την οικογένεια και έχει πάρει μέρος σε σχετικές έρευνες. 


Δεν υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις ότι περισσότερες γυναίκες σήμερα είναι άπιστες από ό, τι πριν από κάποια χρόνια, ισχυρίζεται ο Wilcox.
Ακόμη και ο Ian Kerner, σεξολόγος του CNN, δεν είναι σε θέση να στηρίξει στατιστικώς τους αδύναμους ισχυρισμούς του ότι η γυναικεία απιστία είναι σε ανοδική πορεία.
Οι ισχυρές προσωπικότητες πιο επιρρεπείς στην απιστία ανεξάρτητα από το φύλο 


Οι επιστήμονες έχουν καταρρίψει την παλιά αντίληψη ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να απιστήσουν από τις γυναίκες. 
Τώρα πιστεύουν ότι η δύναμη ενός ατόμου, και όχι το φύλο, είναι αυτή που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην απιστία. 
Μια ομάδα ερευνητών διεξήγαγε μια ανώνυμη έρευνα στο διαδίκτυο σε 1.561 ενήλικες και διαπίστωσε ότι υπάρχει υψηλότερος κίνδυνος απιστίας σε ανθρώπους με θέσεις εξουσίας, χωρίς να έχει σημασία το φύλο. 
«Έχουν γίνει πολλές έρευνες στο παρελθόν, που δείχνουν ότι το φύλο είναι ο ισχυρότερος προγνωστικός δείκτης της απιστίας, αλλά καμία από αυτές τις μελέτες δεν έχει ασχοληθεί με τις ισχυρές γυναίκες», ανέφερε η επικεφαλής της μελέτης, Joris Lammers.