Τα μήλα είναι αντικαρκινικά


Προτιμάτε τη γλυκιά και ώριμη γεύση ενός κόκκινου ή το αιχμηρό άρωμα και την όξινη δροσιά του πράσινου;

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, ήρθε η ώρα ν’ αναζητήσετε ξανά το φυσικό τρόπο που “κάνει το γιατρό πέρα”,
αφού τα μήλα δεν είναι μόνο πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών, αλλά σας προστατεύουν επίσης από τον καρκίνο του εντέρου, όπως αναφέρει μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Nutrition. 

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η πηκτίνη του μήλου, που είναι από τις πιο ευεργετικές διαλυτές φυτικές ίνες, προάγει την αντικαρκινική δράση του οργανισμού σου.