Μετά τα 30 η γυναίκα παίρνει "φωτιά".

Γίνεται ηφαίστειο και απολαμβάνει το σεξ ακόμα και όταν ξεπεράσει τα 50...
Οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά σεξουαλικής δραστηριότητας και απόλαυσης. 

Ειδικά οι γυναίκες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 31-45 ετών εμφανίζονται να έχουν έστω και οριακά καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις και να νοιώθουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ από τις
.γυναίκες 18-31 ετών.

Το ποσοστό δραστηριότητας και απόλαυσης στην ομάδα 31-45 ετών φτάνει το 87%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην ομάδα 18-30 ετών είναι 85%. 
Πολύ υψηλό εμφανίζεται όμως το ποσοστό και στις γυναίκες της ομάδας 46-54 ετών, το οποίο αγγίζει το 75%.Τα συμπεράσματα προκύπτουν από έρευνα για την ερωτική ζωή των γυναικών, την οποία πραγματοποίησαν ειδικοί του Πανεπιστημιακού Κέντρου Ιατρικής Χάκενσακ στο Νιου Τζέρσι, οι οποίοι μελέτησαν τη σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερων από 500 γυναικών όλων των ηλικιών. 

Όσον αφορά τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες στον σεξουαλικό τομέα και πάλι η ηλιακή ομάδα 31-45 εμφανίζει τα καλύτερα αποτελέσματα, με ποσοστό 43%, ενώ τα χειρότερα η ηλικιακή ομάδα 18-30, με ποσοστό 54%. 
Το ποσοστό «σεξουαλικής δυσλειτουργίας» για την ομάδα 46-54 ετών το ποσοστό είναι 48%.


Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο σεξ, ανεξαρτήτως ηλικίας, είναι η έλλειψη επιθυμίας για σεξ (47%), προβλήματα οργασμού (45%), έλλειψη ικανοποίησης κατά τη διάρκεια του σεξ (39%), αίσθηση πόνου (37%). 
Τα προβλήματα στη σεξουαλική ζωή των γυναικών επηρεάζουν αρνητικά τη γενικότερη ψυχολογική και φυσική τους κατάσταση.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου