Τα 5 πράγματα που θέλει να ακούσει μία γυναίκα...

Προς όλα τα αγόρια εκεί εξω, εδώ σας έχουμε μία λίστα με όλα αυτά που η καλή σας θέλει να ακούσει, και που εσείς αν θέλετε να έχετε την ηρεμία σας θα πρέπει να πείτε.

1. Λατρεύω τα μάτια σου: 
Ακόμα κι αν έχει το ωραιότερο κορμί του κόσμου, ακόμα κ αν τα οπίσθιά της κοιτάζουν ουρανό και ακόμα κι αν έχει ένα στήθος για Oscar, εσείς γι κανένα λόγο δεν θα πρέπει να παινέψετε όλα αυτά τα σημεία γιατί απλά το κάνουν όλοι! 
Αν θέλετε λοιπόν να την κάνετε να λιώσει και να πέσει στα πατώματα, πείτε της ότι έχει το πιο εκφραστικό βλέμμα που έχετε δει ποτέ, ότι λατρεύετε την μυρωδιά του σώματός της ή ότι δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας απ πάνω της όταν μπαίνει στο χώρο! 
Να ξέρετε, ότι εκτός του ότι θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο από το να της πείτε για το στήθος της, το οποίο έτσι κι αλλιώς ξέρει ότι είναι ωραίο, θα της κάνετε και ακόμα καλύτερη εντύπωση με αποτέλεσμα κάποιος να... καλοπεράσει το βράδυ! 
Μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα...

2. Δείξε μου τι ψώνισες: 
Ε αυτό πια αν το ξεστομίσετε είστε ο απόλυτος θεός της. 
Ως γνωστόν η γυναίκα λατρεύει τα ψώνια και οτιδήποτε έχει να κάνει με... συναλλαγή, ακόμα και το σούπερ μάρκετ δηλαδή! 
Οπότε λοιπόν, όταν γυρίσει φορτωμένη, εξαντλημένη αλλά γεμάτη ικανοποίηση και φυσικά περηφάνεια για τις αγορές της, παρόλο που ξέρετε εκ των προτέρων ότι αυτό που θα πείτε θα το μετανιώσετε στο λεπτό, κάντε έναν κόπο και ζητήστε της να σας δείξει τι αγόρασε! 
Ακόμα καλύτερα αν δείξετε και ψεύτικο ενδιαφέρον ή αν κάνετε ότι παρακολουθείτε όταν κάνει πασαρέλα μπροστά σας φορώντας τα νέα της αποκτήματα. 
Όλοι άλλωστε γνωρίζουν ότι απλά έχετε κλειδώσει το μυαλό και τη σκέψη σας και ταξιδεύετε σε μακρινούς, σίγουρα πιο ειδυλλιακούς προορισμούς!

3. Θέλω να γνωρίσεις τους φίλους μου: 
Η φράση αυτή παίρνει διαστάσεις τόσο μεγάλες όσο αν λέγατε ότι θέλω να γνωρίσεις την μητέρα μου. 
Όλοι άλλωστε γνωρίζουν πόσο σημαντικοί είναι οι φίλοι για έναν άντρα και κυρίως πόσο σημαντική είναι η γνώμη τους για οποιοδήποτε θέμα! 
Επιπλέον οι άντρες, έχουν την συνήθεια να μην συστήνουν την οποιαδήποτε στην παρέα τους παρά μόνο την επίσημη αγαπημένη ή τελοσπάντων μία γυναίκα η οποία είναι κάπως πιο σημαντική γι' αυτούς. 
Οπότε λοιπόν, όταν ξεστομίσετε τη φράση αυτή, να ξέρετε ότι ίσως και να αρχίσει να ψάχνει για νυφικό! 
Το λέμε με μία δόση υπερβολής φυσικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

4. Αγάπη μου, τό' χω: 
Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, με τα δύο φύλα σχεδόν να εξισώνονται, το να βρεθεί ένας άντρας κιμπάρης που θα πάρει πάνω του κάποιες σημαντικές ευθύνες και θα κάνει την καλή του να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά, είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο! 
Οπότε λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερο από το να της πείτε με αποφασιστικότητα και σιγουριά, «μην αγχώνεσαι αναλαμβάνω εγώ»! 
Ακόμα κι αν έχετε αμφιβολίες για τον εαυτό σας και ακόμα και αν ξέρετε ότι δεν θα τα καταφέρετε, το γεγονός ότι την κάνετε έστω και για λίγο να πιστεύει ότι είστε ο Superman δεν συγκρίνεται με τίποτα! 
Και ιδού και ένα μυστικό: 
Ακόμα κι αν όντως τελικά τα κάνετε θάλασσα, θα της το έχετε πουλήσει τόσο ωραία, που δεν θα την νοιάξει και πολύ το αποτέλεσμα!

5. Το όνομά της: 
Δεν ξέρουμε πώς να το εξηγήσουμε, και φυσικά θα μιλήσουμε από την πλευρά της γυναίκας αν και πιστεύουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τον άντρα, αλλά όταν το αντικείμενο του πόθου σου σε αποκαλεί με το όνομά σου, τότε κάτι περίεργο γίνεται στο σύμπαν και ο ήχος και μόνο ακούγεται σαν υπέροχα κελαηδίσματα πουλιών! 
Σίγουρα και τα υποκοριστκά είναι μια χαρά, όχι όλα βέβαια, αλλά όσο να πεις, το όνομα είναι αυτό που σε καθορίζει και σε κάνει να νιώθεις μοναδικός! 
Οπότε λοιπόν, ακόμα και σε μία απλή κουβέντα, κοιτάξτε να αναφέρετε πολλές φορές το όνομά της και θα δείτε πως θα την φέρετε στα νερά σας!

πηγη