Ενέσεις στο «σημείο G» υπόσχονται πολλαπλούς οργασμούς

Θραύση κάνει η νέα «μόδα» στις ΗΠΑ όπου πολλές γυναίκες επισκέπτονται τον γυναικολόγο τους ζητώντας να τους κάνει ένεση στο επίμαχο σημείο των γεννητικών οργάνων- το περιβόητο «σημείο G»- προκειμένου να έχουν πολλαπλούς οργασμούς κατά την ερωτική επαφή.  
Ο Δρ. Ντέιβιντ Μάτλοκ, ένας αμφιλεγόμενος γυναικολόγος με ειδίκευση στην αισθητική χειρουργική από το Μπέβερλι Χιλς, ανέπτυξε μία ένεση στο σημείο αυτό για την μέγιστη ικανοποίηση των γυναικών. 

Ο Αμερικανός επιστήμονας εμπνεύστηκε από μία έρευνα που έγινε στην Ιταλία το 2008, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της οποίας, οκτώ στις 30 γυναίκες είχαν παχύτερη επιφάνεια στο επίμαχο σημείο και όπως επεσήμαναν , δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα με την ερωτική απόλαυση. 

Σύμφωνα με την βρετανική ταμπλόιντ «Daily Mail», στο «σημείο  G » ο Αμερικανός επιστήμονας εγχύει υαλουρονικό οξύ με αποτέλεσμα την διόγκωση της συγκεκριμένης περιοχής γεγονός που προετοιμάζει το έδαφος για την επίτευξη πολλαπλών οργασμών.  

Ο Μάτλοκ υπογραμμίζει πως η έγχυση στην συγκεκριμένη περιοχή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται  κάθε...
τέσσερις έως έξι μήνες. 

Την ίδια ώρα, οι επιστήμονες επισημαίνουν πως πιθανότατα ελλοχεύουν κίνδυνοι με την έγχυση ενός συνθετικού υλικού σε ένα τόσο ευαίσθητο σημείο της γυναικείας ανατομίας.
 http://www.protothema.gr/