ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ... Όταν η ηλιθιότητα ξεπερνά τα όρια.

Οι Υπουργοί και στελέχη της  αριστοδεξιάς μας Κυβέρνησης, πέρα από τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσαν στο λαό παραπλανώντας τον να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, έχουν και κάτι περίεργες αλλά και επικίνδυνες ιδέες  και απόψεις τις οποίες προσπαθούν να  τις επιβάλουν  και να γίνουν κτήμα του λαού.

Οι απόψεις αυτές αν δεν ήταν επικίνδυνες θα ήταν για γέλια και για κλάματα. 
Δυστυχώς, όμως με τη συχνότητα που  επαναλαμβάνονται, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν αποδεκτές από μερίδα της κοινωνίας η οποία, λόγω της σοβαρής κρίσης που διέρχεται, δεν είναι διατιθεμένη να περάσει τις απόψεις αυτές από τη βάσανο της λογικής.  
Και η πνευματική ηγεσία, αντί να πολεμήσει τις απόψεις αυτές,  περί άλλων τυρβάζει αμέριμνη. 
Και γι αυτό είναι και η ίδια υπεύθυνη
Επισημαίνονται μερικές ενδεικτικές  από τις απόψεις αυτές:


Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του γερμανικού περιοδικού “Spiegel” σημείωσε ότι η κυβέρνησή του παρέλαβε από τη Νέα Δημοκρατία στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού το «απόλυτο μηδέν», τονίζοντας: 

«Και βρήκαμε ένα θέμα που θα έλεγε κανείς έχει παγκόσμιες διαστάσεις, αφορά την Ελλάδα αλλά είναι ευρωπαϊκό είναι παγκόσμιο και αντί να κάτσουν να απολογηθούν για το τι έκαναν, ενώ έβλεπαν ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων, μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. 
Ποιά σύνορα; 
Έχει σύνορα η θάλασσα;
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, όμως,  έπρεπε να γνωρίζει ότι τα σύνορα αυτά είναι σαφώς καθορισμένα επί τη βάσει ισχυουσών διεθνών συμφωνιών (Συνθήκη Λωζάννης του 1923, Πρωτόκολλο Αθηνών 1926, ιταλο-τουρκική Συμφωνία και Πρωτόκολλο 1932).
Ο Ν.  Μπαλτάς ως Υπουργός Παιδείας δήλωνε, χωρίς αιδώ, ότι η  αριστεία είναι ρετσινιά. 
Ίσως δεν υπήρξε χειρότερη δήλωση και άποψη από Υπουργό Παιδείας στην ιστορία της χώρας μας. 
Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν στις καρέκλες των οραματιστών και μεταρρυθμιστών της παιδείας, Γεωργίου Παπανδρέου, Παπανούτσου και πολλών άλλων κάθονται σημερινοί και προηγούμενοι τύποι, με αποτέλεσμα τα χάλια της παιδείας. 
Όπως σοφά λέει ο λαός μας, εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ άρματα σήμερα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια…
Η Υπουργός Θεανώ Φωτίου δήλωσε: 'Με το τίποτα όπως είναι τα γεμιστά χορταίνει ολόκληρη οικογένεια. 
Έτσι θα τα καταφέρουμε'. 
Η νέα Αντουανέτα της Ελλάδος;!!!!!!!
Ο Υπουργός Παιδείας και χωρίς Πτυχίο Ν Φίλης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή»  ανέφερε πώς «τα περί Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. 
Γι’ αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της “Γενοκτονίας”, σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση» 

Καλύτερο επιχείρημα δεν θα μπορούσε κανένας άλλος να δώσει στην Τουρκία.
Η πρώην Υπουργός. 
Μεταναστευτικής Πολιτικής Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε πως κάνοντας η ίδια βόλτα μόνη της  στο κέντρο της Αθήνας δεν είδε κανέναν μετανάστη στον δρόμο, ότι το βράδυ δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο «Απλά το πρωί λιάζονται».
Και αυτή επιβραβεύτηκε από τον Πρωθυπουργό για τις απόψεις της αφού σήμερα είναι Αντιπρόεδρος της Βουλής.
Ο  Σύμβουλος  του Πρωθυπουργού για το στρατηγικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης Ν. Καρανίκας δήλωσε ότι η   καριέρα είναι χολέρα !!!!!!! 
Και όμως αυτός ο τύπος είναι Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και χαράσσει την πολιτική της Κυβέρνησης και για λογαριασμό μας. 
Άλλος Πρωθυπουργός με το που θα διάβαζε αυτή τη δήλωση θα τον είχε εξαποστείλει  στο πυρ το εξώτερο
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι « το ΜΝΗΜΟΝΙΟ αποτελεί φάρο για την Κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ»
Μόνο που οι φάροι γκρεμίζονται και δεν σχίζονται με ένα νόμο και με ένα άρθρο.
Και το ωραιότερο. 
Ο Υπουργός Κατρούγκαλος δήλωσε ότι είναι Κουμουνιστής!!!!!! 
Αν ο Κατρούγκαλος είναι  κουμουνιστής οι υπόλοιποι Έλληνες είναι …. Αεροπόροι!!!!
Οι άνθρωποι είναι απίθανοι και βάλθηκαν να μας τρελάνουν.

 ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ.

πηγη