Αντρες και Γυναίκες φαντασιώνονται τα ίδια;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Γρανάδα ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης η οποία διαπίστωσε ότι οι σχεδόν το 100% των γυναικών και των αντρών που πήραν μέρος στην ερευνα έχουν βιώσει μια ευχάριστη φαντασίωση, ενώ γύρω στο 80% απάντησαν ότι έχουν βιώσει μια αρνητική ή όχι και τόσο ευχάριστη φαντασίωση σε κάποια φάση της ζωής τους.

Αν και το άρθρο στην ιστοσελίδα Science Blog αναφέρει πως οι φαντασιώσεις αντρών και γυναικών δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές, διαβάζοντας τα αποτελέσματα καταλαβαίνουμε πως οι άντρες είναι πιο kinky... 
Αναμενόμενο και αυτό.

Πιο συγκερκριμένα οι γυναίκες φαντασιώνονται κάποιες φορές το μήνα διάφορες ρομαντικές καταστάσεις στις οποίες περνάνε καλά με το σύντροφό τους, ενώ οι άνδρες φαντασιώνονται πολύ πιο συχνά κάποιες πιο... πικάντικες σεξουαλικές δραστηριότητες, όπως το να συμμετέχουν σε ένα όργιο ή ότι κάνουν ανταλλαγή συντρόφων...

Στη μελέτη πήραν μέρος 2.250 Ισπανοί και Ισπανίδες, ηλικίας 18 έως 73 ετών, οι οποίοι είχαν τουλάχιστον μία ετεροφιλοφιλική σχέση τους τελευταίους έξι μήνες.

Για ακόμα μια φορά και σε αυτήν την έρευνα ένα μεγαλο ποσοστό των γυναικών αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του φαντασιώθηκε πως κάνει καταναγκαστικό σεξ.

Για τους άνδρες η πιο περίεργη σεξουαλική φαντασίωση, ήταν η ομοφυλοφιλική επαφή.