Όλα αυτά που μπορείς να μάθεις από τις λεσβίες για το σεξ...

Οι γυναίκες μπορούν να ευχαριστήσουν άλλες γυναίκες καλύτερα από τους άντρες, οπότε αν θέλεις να την φέρνεις σε οργασμό κάθε φορά που θα πέφτετε στο κρεβάτι, καλό είναι να πάρεις μερικές συμβουλές από άλλες γυναίκες. 
Οι λεσβίες γυναίκες έρχονται και πιο γρήγορα και πιο συχνά σε οργασμό σε σχέση με τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες, αναφέρει μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Sexual Medicine. 
Οι ερευνητές ανέλυσαν 2.850 άντρες και γυναίκες και διαπίστωσαν ότι οι λεσβίες ανέφεραν ότι φτάνουν τη μέγιστη απόλαυση περίπου στο 75% κάθε φορά. 

Οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες από την άλλη, δήλωσαν ότι έχουν οργασμό έως το 62% κάθε φορά. 
Μια διαφορά η οποία είναι κρίσιμη στο κρεβάτι. 
(Και οι δύο ομοφυλόφιλοι και ετεροφυλόφιλοι άνδρες ανέφεραν επίτευξη οργασμού περίπου στο 85% κάθε φορά).
Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό δεν είναι απλός, αλλά θα μπορούσε να το εξηγήσει κανείς με διάφορους τρόπους. 
Ένας από αυτούς είναι η ασφάλεια και ο συντονισμός που έχουν οι λεσβίες στις σχέσεις τους, κάτι το οποίο πολλά ετερόφυλα ζευγάρια δεν έχουν, λέει ο Tracy Thomas, ένας θεραπευτής  από το San Francisco. 
Αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν μπορούν να αποκτήσουν αυτό το συναίσθημα και αυτόν τον οργασμό στο κρεβάτι. 
Πάρε μερικές ιδέες παρακάτω και κάνε το καλό, καταπληκτικό, σε χρόνο μηδέν.
Take it slow! 
Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, όταν οι γυναίκες διαμαρτύρονται για το λόγο του ότι οι άνδρες παραλείπουμε τα προκαταρκτικά, έχουν δίκαιο. 
Οι άνδρες βιάζονται γιατί έτσι είναι η φυσιολογία τους, είναι τελείως διαφορετικοί από τις γυναίκες,” λέει ο April Masini, εμπειρογνώμονας σχέσεων από το AskApril.com. 
Οι άνδρες αυτό που σκέφτονται είναι να ξεκινήσουν απευθείας προς τον τερματισμό, οι γυναίκες από την άλλη πλευρά, θέλουν να έχουν μια πιο αργή διαδρομή, πλήρης και γεμάτη με νόημα,” συμπλήρωσε ο Masini.
Γνώρισε το σώμα της! 
Οι ερευνητές σημειώνουν ότι μια από τις πιο πιθανές αιτίες που οι λεσβίες κάνουν τόσο καλό σεξ, είναι επειδή νιώθουν πιο άνετα και οικεία με το γυναικείο σώμα. 
Σε μια λεσβιακή σχέση, οι γυναίκες έχουν ένα πλεονέκτημα, γνωρίζουν πως να ευχαριστήσουν η μια την άλλη με το καλύτερο δυνατό τρόπο,” λέει ο Masini. 
Πως να γίνεις ο απόλυτος εμπειρογνώμονας του σώματος της; 
Καθώς θα κάνεις τα προκαταρκτικά, εξερεύνα το σώμα της, να κοιτάς πότε νιώθει ωραία και πότε όχι. 
Επίσης μπορείς να τις κάνεις ερωτήσεις, θα το εκτιμήσει γιατί θα καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι να την ευχαριστήσεις.
Βγάλε το «εγώ» σου εκτός. Οι άνδρες έχουν την τάση να κάνουν σεξ για την επίτευξη,” λέει ο Thomas. 
Ακόμα και όταν προσπαθείς να την ευχαριστήσεις, σκέφτεσαι ότι θα καταφέρεις να την φέρεις σε οργασμό. 
Άρα να επιτεύξεις κάτι.” 
Ο Thomas, ο οποίος εργάζεται συχνά με γκέι και λεσβιακά ζευγάρια, λέει ότι αυτό το είδος του «εγώ» δεν υπάρχει σε τόσο μεγάλο βαθμό στις λεσβιακές και στις γκέι σχέσεις. 
Αντί να το κάνει για την επίτευξη, το κάνει για να συνδεθεί ακόμη περισσότερο μαζί της. 
Αντί να προσπαθεί να χαρεί κι αυτή με αυτό που κάνει, προσπαθεί να κάνει την σύντροφο της να αισθανθεί εκείνη καλύτερα,” λέει ο Thomas.
Είναι κάτι περισσότερο από μια σεξουαλική επαφή. 
Αν και εσύ έχεις την ικανότητα να έρθεις σε οργασμό απλά ακουμπώντας την, αυτή δεν μπορεί. 
Η σεξουαλική επαφή δεν είναι πάντα ένας αξιόπιστος δρόμος για να φέρεις σε οργασμό μια γυναίκα, τόσο για φυσικούς όσο και ψυχολογικούς λόγους,” λέει η ψυχίατρος Carole Lieberman. 
Θέλει να αισθάνεται ασφαλείς, επιθυμητή και ευκταία – αν δεν υπάρχει αγάπη σε όλο αυτό – και τότε θα μπορέσει να εγκαταλείψει και να παραδοθεί στην απόλαυση του οργασμού. 
Επειδή οι λεσβίες δεν επικεντρώνονται τόσο στην επαφή όσο τα ετερόφυλα ζευγάρια, ασχολούνται περισσότερο με τα ερωτικά παιχνίδια, την διέγερση της κλειτορίδας και άλλους μεθόδους για την επίτευξη οργασμού. 
Οι λεσβίες είναι υπομονετικές, δημιουργικές και πειραματίζονται όλη την ώρα,” λέει η Carole.
Ακολούθησε όλα τα παραπάνω και συγκεντρώσου περισσότερο την επόμενη φορά που θα είστε στο κρεβάτι. 
Από την πρώτη κιόλας φορά θα καταλάβεις την διαφορά στον οργασμό της και την απόλαυση που θα νιώσει.

πηγη