Απολαμβάνουν πιο πολύ το λεσβιακό σεξ οι γυναίκες...

hotblondebabez:

Blonde Babe
Σύμφωνα με έρευνα, περίπου μία στις τρεις γυναίκες έχει έρθει σε προχωρημένη ή μη σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα και της άρεσε.
Το λεσβιακό σεξ είναι διαχρονικά μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις και των δύο φίλων. 

Σύμφωνα με μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Sexual Medicine, οι ομοφυλόφιλες γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά 74.7% στις ερωτικές τους επαφές, ενώ οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες κατά 61,6% και οι αμφιφυλόφιλες έρχονται σε οργασμό στο 58% των ερωτικών επαφών τους.

Κατά την ίδια έρευνα λοιπόν, οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως λεσβίες είναι πιο άνετες με το σεξ και αισθάνονται πιο οικεία με το γυναικείο σώμα και γιαυτό είναι σε θέση να προκαλούν περισσότερους οργασμούς στις γυναίκες συντρόφους τους.

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι το υψηλότερο ποσοστό οργασμών στις ομοφυλόφιλες γυναίκες μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αυξημένης γνώσης τους για τη γυναικεία σεξουαλικότητα και το γυναικείο σώμα.

O Justin R. Garcia, επίκουρος καθηγητής, διευθυντής στο Ινστιτούτο Kinsey στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα και ταυτόχρονα ένας από τους ερευνητές της μελέτης, ανέφερε πως αυτή θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σημαντικό εργαλείο για να βοηθήσει και τις υπόλοιπες σεξουαλικές μειονότητες να έρχονται σε συχνότερο οργασμό. 

Η αλήθεια είναι πως οι λεσβιακές σεξουαλικές σχέσεις έχουν αυξηθεί, όπως δημοσίευσε και το ιατρικό περιοδικό The Lancet . 

Σχεδόν το 8 % των γυναικών ηλικίας 16 έως 74 ετών που ερωτήθηκαν μεταξύ της περιόδου 2010- 2012, είχαν λεσβιακές σχέσεις. 

Την περίοδο 1990-1991 κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσιαζόμενης συγκριτικής μελέτης, το ποσοστό αυτό ήταν μόλις 1,8 % . 

Για τους άνδρες, ο αριθμός των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι έχουν κάνει ομοφυλοφιλικό σεξ αυξήθηκε από 3,6 % σε 4,8 % κατά την ίδια περίοδο.