Πέντε αλήθειες... "γροθιά στο στομάχι"..!

https://4.bp.blogspot.com/-X-XaTBqnGKQ/VxN2KnuEuLI/AAAAAAABpbU/9rRCj8IBpAId98CYXUsQR0siuCbBoqy-QCLcB/s400/c7131096-2535-4f35-a6c9-bc9d16698787.jpg
Αλήθειες "που πονούν" μόνο όσους μπορούν ακόμα να σκεφτούν, να αισθανθούν, να νιώθουν Έλληνες.

1η αλήθεια -Δεν άλλαξε τίποτα στην πραγματική κοινωνία κύριοι από τότε, από την προεκλογική περίοδο. 
Σε κατάσταση φτώχειας περίπου 2,37 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα, χιλιάδες ζουν σαν ζώα από τα σκουπίδια (δείτε τους), ακόμα περισσότεροι κοιμούνται σε κάθε γωνιά. 
Χιλιάδες οι ζωντανοί - νεκροί δίπλα μας χαμένοι στην ψευδαίσθηση των ναρκωτικών, ενώ ο μακάβριος αριθμός των αυτοκτονιών μεγαλώνει με τον ίδιο ρυθμό.

Όλοι αυτοί δεν μπορούν πλέον, χαμένοι στα προβλήματά τους, σαστισμένοι σε ένα κόσμο που έφτιαξαν για αυτούς ώστε να μην χάσουν τελείως τα λογικά τους, αδυνατούν να κατανοήσουν, αδυνατούν να αναλύσουν. 

Με απλά λόγια δε θα αντιδράσουν ποτέ, δε θα διαμαρτυρηθούν ποτέ σε κάποια πλατεία, δε θα αντισταθούν ποτέ και δεν είναι λίγοι, είναι το 25% του λαού που έχει ηττηθεί προ πολλού σε αυτόν τον "πόλεμο". 
Μήπως αυτό θέλατε; 
Ήταν η πρώτη γραμμή άμυνας.

2η αλήθεια
- Οι πρόσφυγες στην Ελλάδα (από το 2014 που άρχισε η προσφυγική κρίση έως σήμερα) είναι πάνω από 800.000 και όχι οι 53.000 "προς διαχείριση", έχουν δε διασπαρθεί σε όλη την Ελλάδα, από παραλίες όπου λιάζονται (όπως στον Αστακό στα Φιλιατρά και στο Κατάκολο, στην Ζάκυνθο, Ηράκλειο Μεσαρά, Αμαλιάδα, Γαλαξίδι, παντού στην Αττική κ.α.) μέχρι εργάτες στα χωράφια, σε αγροτικές επιχειρήσεις και μέλη κάθε μορφής εγκληματικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα. 
Περισσότεροι από 660.000 άνθρωποι είχαν εισέλθει στην Ελλάδα μόνο, μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 13 Νοεμβρίου 2015, περνώντας από την Τουρκία προς στα νησιά μας. 
Γιατί η Ελλάδα κρύβει αυτήν την πραγματικότητα σε βάρος της; 
Γιατί δεν προχωρά σε μια επίσημη καταγραφή τους ανα την Ελλάδα;

3η αλήθεια - Ο χώρος Ελλάδας – Τουρκίας θα αποτελεί εφεξής για τους εταίρους μας και όχι μόνο, ενιαίο χώρο για τους πρόσφυγες, κάτι σαν τεράστια χαβούζα με επίκεντρο το Αιγαίο. 
Δείτε το στον χάρτη. 
Το θέμα γι αυτούς έχει κλείσει, όσους πήραν, πήραν. 
Στις 18.3.2016 (κατά την συμφωνία της Τουρκίας με Ε.Ε για το προσφυγικό) αποφασίστηκε ότι ο λεγόμενος βαλκανικός διάδρομος κλείνει οριστικά, που σημαίνει ότι κλείνουν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και όσοι βρίσκονται μέχρι 20.3.2016 στην ελληνική επικράτεια παραμένουν σε αυτή εγκλωβισμένοι. 
Με το "κόλπο" αυτό το ισοζύγιο Ελλάδας – Τουρκίας λειτουργεί με τρόπο στεγανό για τις υπόλοιπες χώρες – μέλη της ΕΕ, αφού ενεργοποιήθηκε ένα σύστημα ανακύκλωσης των προσφύγων μεταξύ τους.

4η αλήθεια
- Οι Αμερικανοί του ΔΝΤ και οι Γερμανοί της Deutsche Bank κυρίως, βρίσκονται σε οικονομικό πόλεμο. 
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εάν σωθεί ή όχι η Ελλάδα, στα παλιά τους τα παπούτσια. 
Το μόνο που θέλουν είναι να χρησιμοποιούν το "θέμα αυτό", προκειμένου να ασκούν ο ένας στον άλλο (κυρίως οι Αμερικάνοι) στρατηγική πίεσης, συνέχεια και αδιάκοπα. 
Εδώ εντάσσεται ο προκλητικός ρόλος της Τουρκίας ως ο "μπαμπούλας" για την Ελλάδα αλλά και το ότι η πρόσφατη υποκλοπή της συζήτησης μελών του ΔΝΤ έγινε (όπως έχουμε καταδείξει) από τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ξεκάθαρα φαίνεται αυτό και από το ότι ο Γερμανός υπουργός οικονομίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε αφήσει πολλές φορές να εννοηθεί ότι για την επιτυχία του Ελληνικού προγράμματος η Γερμανία χρειάζεται το ΔΝΤ, απορρίπτει όμως τις απαιτήσεις του για ελάφρυνση του Ελληνικού χρέους. 

Παράλληλα η Γερμανία ξεκαθαρίζει ότι δε θα υπάρξει διχασμός μεταξύ ΔΝΤ και Γερμανίας για χάρη της Ελλάδας, που απειλείται πάλι με GREXIT, και που νομίζει πάλι ότι μόνο μια συμφωνία μεταξύ Μέρκελ- Λαγκάρντ θα μπορούσε να το αποτρέψει.

5η αλήθεια
- Το πολιτικό σύστημα στην πατρίδα μας ΔΥΣΤΥΧΩΣ , "πνέει τα λοίσθια". 
Η μόνη εναλλακτική που του έμεινε, είναι να εναλλάσσει την εξουσία "μέσα σε αυτό" δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση στον κόσμο ότι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει εναλλακτική, θα τα καταφέρουμε κτλ, αποσκοπώντας μέσα από την πρακτική αυτή να συνεχίζει να υπάρχει, είτε στην "αντιπολίτευση είτε στην κυβέρνηση" και μαζί με αυτό , όλοι όσοι ζουν απο αυτό και το αποτελούν. 
Οικονομικά συμφέροντα, πολλά ΜΜΕ, εκκολαπτόμενα και υφιστάμενα πολιτικά συμφέροντα κτλ…ανεργία βλέπεις!!!

Με τον τρόπο αυτό έπεσε στην παγίδα του, αφού ΟΛΑ ΑΥΤΑ (μέτρα, φόροι, αδιέξοδα, τρόικα κ.α) γίνονται για ένα και μόνο έναν σκοπό, να διατηρήσουν την βιομηχανία παραγωγής του "πάλαι ποτέ" τριγώνου διαπλοκής που κυριαρχούσε και κυριαρχεί και στην Ελλάδα, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ – ΠΟΛΙΤΚΗ – ΜΜΕ.
 
Ο λαός απλά δεν τους ενδιαφέρει, αφού μπορούν εύκολα να τον ελέγξουν (δόγμα σοκ , συνεχείς πίεση που των αδρανοποιούν, πλάνες και ψευδαισθήσεις, ρουσφέτια κ.α).

Βάλτε στον συλλογισμό σας τα ανωτέρω και θα καταλάβετε πολλά περισσότερα.
Μα το κυριότερο, θα δείτε τη λύση. 
Μια λύση που αιώνες πριν είχε διατυπώσει ο κορυφαίος των Ελλήνων.

Ό,τι δε λύνεται, κόβεται!

πηγη