Αν θες να την κατακτήσεις, κάνε κάτι απλό: ψάξε στο άδυτο του μυαλού της.

Κατάλαβα ότι είχα μπερδευτεί ως προς τις γυναίκες και την ηδονή, το βράδυ που μια κλειτορίδα εμφανίστηκε στο όνειρό μου στο μέγεθος του διαστημόπλοιου Enterpriseμε πολλά εξαρτηματάκια, λαμπάκια, μέχρι και αναστροφείς ώσης (αν και χωρίς θάλαμο τηλεμεταφοράς).

Μέχρι τότε απλώς την έβλεπα σαν το μικρό αγαπημένο μου μπιχλιμπιδάκι.

Πώς εξηγείται το όνειρο: 
Μετά από συζητήσεις με διάφορους επιστήμονες, οι οποίοι αναβάθμισαν τον πρότερο απλό ορισμό για το «κουμπάκι» του έρωτα σε «κλειτοριδικό σύμπλεγμα» με εσωτερικές επεκτάσεις σε σχήμα V, σε μέγεθος σχεδόν όσο και το πέος. 
Κι έτσι μου μπήκε η ιδέα ότι θέλω να δω τα αρχιτεκτονικά σχέδια. 

Ή, αλλιώς, το χάρτη του χαμένου θησαυρού.
Ομως δεν ήταν αυτή η πιο περίεργη διαπίστωση. 
Το να είναι οι άντρες ανίδεοι ως προς τις γυναίκες δεν είναι και κάτι πρωτότυπο. 

Ωστόσο αυτό που επισήμαναν οι επιστήμονες και οι σεξοθεραπευτές ήταν ότι είναι επίσης πολλές οι γυναίκες που δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα. 
Πιθανότατα υπάρχουν τόσες νευρικές απολήξεις στην άκρη της γυναικείας κλειτορίδας όσες υπάρχουν και στην άκρη του αντρικού πέους, όμως τα νεύρα της κλειτορίδας βρίσκονται σε μία πιο συγκεντρωμένη περιοχή.

Επίσης, στις γυναίκες αργεί περισσότερο η διαδικασία παραγωγής αντίδρασης από τα γεννητικά όργανα και ταυτόχρονα πολύ συχνά μοιάζουν να αγνοούν όσο και οι άντρες το τι συμβαίνει εκεί χαμηλά. 
Ενώ οι άντρες είναι μονίμως συντονισμένοι στη συχνότητα του σεξ, πολλές γυναίκες πρέπει να φτάσουν σε προχωρημένο στάδιο προκαταρκτικών μέχρι να ξυπνήσει μέσα τους σαν παλιά ανάμνηση: 
Α! Αυτό είναι το σεξ. Ωραίο είναι

Γιατί δεν το κάνουμε πιο συχνά;
Αυτή η εικόνα της γυναικείας σεξουαλικότητας -που ενώ σωματικά είναι έτοιμη, κάπου πατάει φρένο- μπορεί καταρχήν να μην ακούγεται σαν καλό νέο. 


Ομως αν υπάρχουν παράσιτα στις γραμμές επικοινωνίας, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα ή μια γυναίκα και τα ίδια τα γεννητικά όργανά της- το να αναγνωρίζεις το πρόβλημα είναι το πρώτο βήμα για την επίλυσή του. 
Και το να αποκτήσεις καλύτερη επίγνωση του πώς οι γυναίκες αντιλαμβάνονται το σεξ και να μην το βλέπεις σαν αντικατοπτρισμό της αντρικής εμπειρίας είναι ο καλύτερος δρόμος για να φτάσεις στη Γη της Επαγγελίας του καλύτερου (και περισσότερου) σεξ και για τις δύο πλευρές. 

Ομως προσδέσου. 

Ο δρόμος για το άφθονο σεξ είναι γεμάτος επικίνδυνες στροφές. 
Το ταξίδι δεν είναι εύκολο για έναν «άνθρωπο των σπηλαίων» - λυπάμαι, αλλά θα πρέπει να παίξεις με το μυαλό της. 

Επίσης, είναι μία πρόκληση για το πολιτικά ορθό. 
Οι φεμινίστριες τώρα υιοθετούν κάτι που ορίζουν ως «αποκριτική επιθυμία», κάτι που στα αντρικά αυτιά ακούγεται παραδόξως πολύ παθητικό. 

Επίσης, έχε υπόψη ότι δεν υπάρχει κάποια απλή συνταγή. 
Οι γυναίκες, απ' ό,τι φαίνεται, διαφοροποιούνται μεταξύ τους περισσότερο απ' ό,τι οι άντρες ως προς την αντίληψή τους για το σεξ, οπότε απορρίπτουν τις απλοϊκές θεωρίες.

Ανάμεσα στις πολλές ενδιαφέρουσες παραλλαγές που άκουσα ήταν γυναίκες ικανές για οργασμούς χωρίς την εμπλοκή των γεννητικών οργάνων, μεταξύ των οποίων μία παραπληγική γυναίκα, η οποία έφτανε σε οργασμό ακουμπώντας το δονητή στο σημείο ανάμεσα στο λαιμό και τον ώμο της (μπορεί να σου ακούγεται «κάπως» μέχρι να θυμηθείς τις εφηβικές πιπιλιές).


Επίσης, συνάντησα μία ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια sex-shop, που προσέφερε παλαιομοδίτικες ερωτικές συμβουλές -γλυκές χειρονομίες, κεριά, κ.λπ.- ενώ πουλούσε strap-onσε γυναίκες που ήθελαν να κάνουν πρωκτικό σεξ στους (εντυπωσιακά παθητικούς) συντρόφους τους.

Κυρίως συνάντησα γυναίκες σε μακροχρόνιες σχέσεις, που ονειρεύονταν τους άντρες ή τους συντρόφους τους να πλένουν τα πιάτα, να δείχνουν τρυφερότητα χωρίς αντάλλαγμα και, πού και πού, να τις πετάνε (εκείνες και όχι τα πιάτα) στο κρεβάτι ή να τις στριμώχνουν στον τοίχο για μια καλή, δυνατή… φιλοσοφική συζήτηση.

Η ατάκα «θέλω οι άντρες να είναι άντρες» ακούστηκε πολλές φορές. 

Το ίδιο όμως συνέβη και με την καταστροφική δήλωση «όχι απόψε, αγάπη μου. 

Είμαι κουρασμένη». 
Οι γυναίκες μου θύμισαν ότι το να φτάσεις στον προορισμό σου (που είναι το άφθονο σεξ, αν θυμάσαι) δεν είναι δεδομένο. 
Ομως μου έδωσαν πολλές καλές οδηγίες στο πώς να φτάσεις από δω-εκεί. 
Ορισμένα από αυτά ήταν στη σφαίρα του ψυχολογικού. 

Για παράδειγμα, η αξία του να λες αυτά τα απλά πράγματα που οι άντρες ξεχνάνε μετά την έκτη περίπου εβδομάδα της σχέσης, όπως «ήταν τέλεια!» ή το πολύ απλό «σε ευχαριστώ!». 
Κάποια από αυτά ήταν τελείως τεχνικά - για παράδειγμα, αν το σεξ «πονάει», τη θέση της απόλαυσης την παίρνει ο τρόμος (τα λιπαντικά θα τα βρεις στον έκτο διάδρομο, δίπλα στα προφυλακτικά). 

Σχεδόν όλες μου επιβεβαίωσαν ότι η πρόκληση για κάθε άντρα, ιδιαίτερα καθώς η σχέση εδραιώνεται, είναι να κρατήσει ζωντανή την επιθυμία της. 

Δεν μπορείς απλώς να περιμένεις ότι θα συμβεί αυτόματα.

 Ειλικρινά, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου αν πιστεύεις ότι είναι δική της ευθύνη όσο είναι και δική σου. 


Σε έρευνα σε φοιτητές με μακροχρόνιες σχέσεις, οι μισές γυναίκες παραδέχτηκαν ότι μες στις δύο προηγούμενες εβδομάδες έκαναν σεξ χωρίς να το επιθυμούν. 
Και η φοιτητική ζωή είναι παιχνιδάκι! 

Αν θέλεις να την κάνεις να το θέλει -να σε θέλει- ακόμα κι όταν η δουλειά, τα παιδιά, το σπίτι κατασπαράζουν την κοινή σας ζωή, θα πρέπει συνεχώς να την ιντριγκάρεις.

Ευτυχώς, η επιστήμη είναι με το μέρος σου....


πηγή