Μικρά μυστικά για να εντυπωσιάσεις... Αυτόν που σε ενδιαφέρει..!

Δεν αρκεί να είσαι όμορφη και σέξι ούτε το να είσαι καλή στις προσωπικές στιγμές. 
Σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά δε σημαίνει πως σου δίνει την απάντηση στο ερώτημα “πώς να τον ανάψω;

Σε αντίθεση με όσα υποθέτουν οι περισσότερες γυναίκες, αυτά που ανάβουν τους άντρες δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις προσωπικές στιγμές και σε καμία περίπτωση δεν αρχίζουν και τελειώνουν εκεί. 
Επομένως, αν αναρωτιέσαι “πώς να τον ανάψω;” μην πηγαίνει αμέσως το μυαλό σου σε κόλπα και «τεχνικές» που αφορούν το κρεβάτι. 
Σίγουρα θα βοηθήσουν, αλλά το κλειδί για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός βρίσκεται αλλού.

Αν θέλεις πραγματικά να απαντήσεις στο ερώτημα “πώς να τον ανάψω;” τότε πρέπει να μάθεις πώς λειτουργεί το μυαλό του και τι μετράει περισσότερο για εκείνον. 
Αν τα καταφέρεις θα γίνεις ακόμα πιο επιθυμητή από αυτόν και όσο πιο πολύ σε επιθυμεί τόσο πιο εύκολα θα τον ανάβεις.

Μπορείς, λοιπόν, με μικρά μυστικά να εντυπωσιάσεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει, να τον αποπλανήσεις, να τον ανάψεις και την ίδια στιγμή να τον κάνεις να σε ερωτευτεί. 
Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός;

Πώς να τον ανάψω; – 5 Μυστικά

1. Προσπάθησε να τονώσεις το «εγώ» του
Για να μπορέσεις να εξιτάρεις έναν άντρα, πρέπει καταρχάς να ξέρεις πώς να τον κάνεις να νιώσει σέξι και επιθυμητός ο ίδιος. 
Αν καταφέρεις να τονώσεις το «εγώ» του, κάτι που σε όλους αρέσει πολύ, θα αρχίσει να αισθάνεται και πιο επιθυμητός γύρω σου και θα ανάβει περισσότερο. 
Μη διστάσεις, λοιπόν, να του πεις για τις ωραίες πλάτες του, για τους σφιχτούς κοιλιακούς του, για το διαπεραστικό βλέμμα του, κλπ.

2. Μη διστάζεις να αποκαλύψεις μια πιο άγρια πλευρά σου
Σίγουρα σε όλους αρέσει μια γλυκιά και χαριτωμένη κοπέλα που εύκολα θα παρουσιάσουν στη μαμά τους, όμως αν θέλεις να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός θα πρέπει να πετάξεις αυτό το προσωπείο από πάνω σου και να του αποκαλύψεις την πιο άγρια και τολμηρή πλευρά σου. 
Δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να ανάψει πιο πολύ τον δικό σου από το να γνωρίζει ότι η κοπέλα του πέρα από γλυκιά και χαριτωμένη κρύβει μια άλλη πλευρά που κρατάει μόνο για εκείνον και μόνο για ειδικές περιστάσεις. 
Πιες, γέλα δυνατά, κοίταξέ τον πονηρά και χαμογέλα ύποπτα καθώς κάνεις κάτι το σοκαριστικό που δεν περιμένει από εσένα. 
Αν μάθει ότι κρύβεις μια μυστηριώδη άγρια πλευρά δε θα ξεκολλάει από πάνω σου.

3. Μη σταματήσεις να τον φλερτάρεις
Το ότι βγαίνετε πλέον επίσημα, δε σημαίνει πως θα σταματήσει τα φλερτ ανάμεσά σας. 
Μπορείς να κάνεις διάφορα παιχνίδια μαζί του όταν είστε έξω, όπως να παίζετε τους αγνώστους που μόλις γνωρίζονται, να κάνετε ρόλους που σας εξιτάρουν και να φλερτάρετε υπερβολικά μεταξύ σας σαν να προσπαθεί ο ένας να «ρίξει» τον άλλο. 
Δείξε του ότι ο έρωτας ανάμεσά σας είναι ακόμα ζωντανός και άγριος. 
Μη διστάζεις να φλερτάρεις και με άλλους μπροστά του εκπλήσσοντάς τον αλλά φυσικά με μέτρο και πάντα θα του δείχνεις ότι στην κάθε αναμέτρηση είναι ο νικητής. 
Απλώς καλό είναι να ξέρει ότι υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι που σε θέλουν κι έτσι θα σε επιθυμεί ακόμα περισσότερο. 
Εσύ πάντα θα του δείχνεις την αμέριστη προσοχή σου όποιος κι αν σε πολιορκεί κι αυτό θα τον ξεσηκώνει ακόμα περισσότερο.

4. Μην ντρέπεσαι να δείξεις δέρμα
Η αλήθεια είναι πως κάθε άντρας θέλει η κοπέλα του όταν την συνοδεύει να είναι όμορφη αλλά ταυτόχρονα να δείχνει «μαζεμένη» ως προς το ντύσιμο και τη συνολική εμφάνιση σε εξωτερικούς χώρους. 
Παρ’ όλα αυτά, αν κάπου κάπου τον εκπλήξεις σε μια συνάντησή σας φορώντας κάτι αποκαλυπτικό και βλέποντάς σε με τρόπο που δεν τον έχεις συνηθίσει να είσαι σίγουρη ότι αυτό θα τον ανάψει. 
Ειδικά μόλις του πεις ότι το φόρεσες γα εκείνον. 
Αν δείχνεις λίγο δέρμα, τόσο όσο πρέπει για να εξάψεις τη φαντασία του, θα σε επιθυμεί διακαώς.

5. Ανανεωθείτε στις ιδιαίτερες στιγμές
Επειδή σίγουρα ένα μέρος του παιχνιδιού αποτελεί το τι συμβαίνει στις ιδιαίτερες στιγμές, όταν σκέφτεσαι «πώς να τον ανάψω;» πάρε την πρωτοβουλία να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και εκεί, για παράδειγμα:

• Μίλα του πονηρά: Ψιθύρισε πονηρά πράγματα στο αυτί του, ζήτησε του να κάνει αυτά που θέλεις, αποκάλεσέ τον με διάφορα ονόματα, κλπ. και σίγουρα θα τον τρελάνεις.

• Πειραματίσου μαζί του: Κάθε άντρας θέλει η κοπέλα του να είναι, «κυρία» εκτός σπιτιού και στις ιδιαίτερες στιγμές να αποτελεί μια έκπληξη! 
Πάρε, λοιπόν, την πρωτοβουλία να του δείξεις κάποιες κινήσεις, να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και βγάλε άσους από το μανίκι σου. 
Θα τον ανάψεις περισσότερο και θα σε θέλει πιο πολύ.

• Αποφάσισε να πάρεις τον έλεγχο: Αν περιστασιακά επιχειρήσεις να πάρεις εσύ τον έλεγχο και να αλλάξετε ρόλους θα δεις ότι θα του αρέσει. 
Γίνε λίγο επιθετική και άγρια, και θα δεις ότι θα το λατρέψει!

• Παίξε την αθώα και ντροπαλή: Μπορείς κάποιες φορές από ηγετικό ρόλο να πηγαίνεις και στο αντίθετο άκρο. 
Οι εναλλαγές βοηθούν να κρατάτε το πάθος ζωντανό. 
Μία άλλη επιλογή, λοιπόν, είναι να παίζεις την αθώα πού και πού και την ντροπαλή. 
Κάνε λίγο τη δύσκολη, σπρώξε τον μακριά και φέρσου χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα. 
Θα διαπιστώσεις ότι και αυτός ο ρόλος τον ανάβει.
πηγη