Ότι αντιλαμβάνεσαι είναι ενέργεια

Αποτέλεσμα εικόνας για Ότι αντιλαμβάνεσαι είναι ενέργεια
Μην πιστεύεις οτιδήποτε "εγκεκριμένο" από το παγκόσμιο κατεστημένο. 
Διότι σε οδηγούν όπου θέλουν!
Και ως τώρα σου έδειξαν ότι σε θέλουν σκλάβο τους.
Αυτούς θα πιστέψεις; που σε θέλουν έναν ανεγκέφαλο σκλάβο τους; 

Μπορείς να διακρίνεις το ασώματο με σώμα; 

Μόνον οι βλάκες θέλουν να αποδείξουν το ασώματο με σώμα. 

Όλα είναι ενέργεια διότι αν κάνουμε ένα ζουμ στην ύλη με ένα μικροσκόπιο θα δούμε ότι αυτό που θεωρούμε ως ύλη είναι τα άτομα, και αν μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλο ζουμ μέσα στα άτομα στο τέλος θα βλέπαμε μόνο φως δηλαδή ενέργεια. 

Στα όνειρα που βλέπεις, τι αντιλαμβάνεσαι; Μία πραγματικότητα υλική όπως στον ξύπνιο σου! Ποια είναι η αληθινή; 
Αυτή που είσαι ξύπνιος ή κοιμισμένος; 
Διότι και στον ύπνο σου και στον ξύπνιο σου αντιλαμβάνεσαι και ζεις έναν αισθητό κόσμο και πραγματικότητα.

Άρα για ποια αλήθεια μιλάμε; 
τι είναι η ζωή εδώ;  είναι υλική;  είναι ενεργειακή; όπου μεταβάλλει η συνείδηση την ενέργεια σε μορφή; η είναι ένα αισθητό όνειρο;

Αλλά τι είναι ο κόσμος του ονείρου;
Πρόκειται για έναν κλειστό χώρο μέσα σε κύκλο σε μια σφαίρα, όπου εγκλωβιστήκαμε μέσα σε αυτή, και γίναμε θνητοί, διότι αναγκαζόμαστε να ακολουθούμε τους νόμους που διέπουν αυτό το σύμπαν.

Για να ξεφύγουμε από αυτή την φυλακή πρέπει πρώτα να μάθουμε την αλήθεια. Και την αλήθεια δεν μπορούμε να την δούμε με σώμα, άρα όσοι επιζητούν αποδείξεις για την αλήθεια σίγουρα δεν θα τις βρουν στην επιστήμη, που εξερευνά αποκλειστικά την ύλη, και ως προέκταση την ενέργεια που δομεί αποκλειστικά την ύλη.

Διότι ο υλικός κόσμος είναι ενέργεια, και η ενέργεια ύλη.

Και στην ύλη δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, διότι όλα εφόσον έχουν αρχή και τέλος είναι μία φαντασία, και έτσι πρέπει να την αντιλαμβανόμαστε την ζωή εδώ, και να μην γινόμαστε ένα με αυτή την φαντασία, γιατί πολύ απλά οτιδήποτε ζούμε ανήκει μέσα σε μια κλειστή σφαίρα που ονομάζουμε σύμπαν, δηλαδή η ζωή μας είναι όπως ένα χρυσόψαρο, που βρίσκεται φυλακισμένο σε ένα ενυδρείο.