Οι παγίδες ενός καλοκαιρινού έρωτα και πώς να τις αποφύγεις...

Γνωριστήκατε στις διακοπές, φλερτάρατε, το φλερτ προχώρησε σε πιο συχνάραντεβού και σιγά σιγά την ανεμελιά των πρώτων ημερών διαδέχεται οπροβληματισμός. Αυτό που έχουμε είναι ή πρόκειται να εξελιχθεί σε σχέση; Είναι μια απλή καλοκαιρινή περιπέτεια; Πώς θα καταλάβω τι θέλει ο άλλος; Πώς είμαι σίγουρος/η ότι θέλουμε το ίδιο; Πριν όμως χαθείς στους προβληματισμούς που δεν ταιριάζουν στο κλίμα της εποχής, δες σε ποιες παγίδες δεν πρέπει να πέσεις για να απολαύσεις όσο το δυνατόν τον καλοκαιρινό έρωτα!

«Είμαι ο πραγματικός εαυτός μου;». Στις διακοπές έχεις χαλαρώσει και προφανώς αναδεικνύεις τα πιο ανέμελα κομμάτια του εαυτού σου μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και των προβλημάτων. Το ίδιο ακριβώς κάνει και ο άλλος που έχεις απέναντί σου, επομένως δεν είναι εύκολο να κατανοήσεις αν ταιριάζετε ή αν μπορείτε να έχετε σχέση αν δεν «επιστρέψετε» στην πραγματικότητα.

«Θα μιλήσουμε ξανά ή όχι μετά τις διακοπές;». Είναι και αυτή μια πιθανότητα που καλό είναι να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αν δεν έχετε συζητήσει για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Ωστόσο αν αναλωθείς σε αυτή τη σκέψη θα χάσεις πολλά από την περιπέτεια του καλοκαιρινού έρωτα.

«Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε γιατί θα χαλάσει η διάθεσή μας». Θεωρείς πως οι σοβαρές συζητήσεις δεν ταιριάζουν στο κλίμα και πως η καλή διάθεση και η ανεμελιά είναι τα θεμέλια της γνωριμίας σας. Όμως έτσι δεν πρόκειται να μάθεις όσα χρειάζεσαι ούτε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση παρόλο που αυτό θέλεις.