Ποιες υποσχέσεις δεν τηρούν ποτέ οι άντρες...

Μη δίνεις μια υπόσχεση- ιδίως σε γυναίκα- που δεν μπορείς να την τηρήσεις. Θα μπορούσε να είναι κανόνας, αν παραβλέπαμε τις καλές προθέσεις που μπορεί να κρύβονται πίσω απ’ αυτή και την αδυναμία ή τα εμπόδια που μπορούν να προκύψουν για την πραγμάτωσή της.

Όμως, θα το έχεις προσέξει και εσύ, υπάρχουν κάποιες υποσχέσεις όπως αναφέρει το joytv που οι περισσότεροι άντρες φαίνεται πως δίνουν συχνά με περίσσια άνεση, και το ίδιο συχνά δεν τηρούν.


Ποιες είναι αυτές;


1. Θα κόψω τα ξενύχτια και το ποτό: Έτσι πιστεύει (εκείνη τη στιγμή), έτσι σου υπόσχεται και όλα (μοιάζουν) να πηγαίνουν καλά μέχρι την επόμενη φορά που θα δώσει ραντεβού με τους φίλους του σε ένα μπαράκι (“για ένα ποτό, και θα γυρίσω νωρίς”, όπως θα τον ακούσεις να λέει).


2. Δεν θα ξανακοιτάξω άλλη: Και να θες να αποσπάσεις μια σοβαρή δέσμευση επ’ αυτού, στο ορκίζομαι δεν πρόκειται να γίνει. Το «παίρνω μάτι», έστω και αθώα, είναι στη φύση του και οι νόμοι της φύσης δύσκολα ανατρέπονται.


3. Θα διαγράψω τις πρώην μου από το Facebook: Και μετά απλά το ξέχασε (αλλά έχε στο νου κιόλας ότι για εκείνον δεν είναι τόσο σημαντικό όσο για σένα).


4. Θα πάμε διακοπές όπου θες εσύ: Είναι η στιγμή που εσύ αρχίζεις να αραδιάζεις τις επιθυμίες σου και τα όνειρά σου για ταξίδια και εκείνος παίρνει τη μαμά του να της πει ότι “ερχομαστε, φτιάξε τη σπεσιαλιτέ σου!


5. Θα σου δώσω το αυτοκίνητό μου: Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ζηλεύεις, όσο και τη σχέση του με άλλες γυναίκες, είναι η λατρεία του για το αυτοκινητό του. Μπορεί να στο δώσει τελικά, αλλά να ξέρεις μια τύψη και δυο θα τις νιώσει


6. Θα πάμε στους δικούς σου για τις γιορτές: Πώς καταλήγεις, όμως, να περνάς όλες τις μεγάλες γιορτές και αργίες με την οικογένεια και το σόι του ούτε που το κατάλαβες. Ευτυχώς, που σε καταλαβαίνει η μαμά σου

7. Δεν θα κάνω bachelor: Όταν έρχεται εκείνη η ώρα του γάμου, θα σκεφτεί να στο πει για να αποτρέψει συχνά και τη δική σου επιθυμία να κάνεις το ίδιο. Μπορεί και να το συμφωνήσετε ότι κανείς από τους δυο δεν θα κάνει. Και μετά έρχεται ο κουμπάρος και τον παίρνει για τις τελευταίες εργένικες μπύρες- που τελικά έγιναν ξενύχτι σε στριπτιτζάδικο!

8. Θα ξυριστώ- Θα κουρευτώ: Περισσότερο από αμέλεια και βαρεμάρα, και λιγότερο για να σου πάει κόντρα θα το πει αλλά δεν θα το κάνει. Και εκεί που θα σταματήσεις εσύ να το λες, την επαύριο θα σου έρθει του «κουτιού».

9. Θα περάσω από το σούπερ-μάρκετ γυρίζοντας στο σπίτι: Ο δρόμος όμως για το σπίτι ξεχάστηκε, έγινε ένα σύντομο καφεδάκι με τον κολλητό, μια βόλτα από το συνεργείο, γυμναστήριο, μια μπύρα με τους συναδέλφους και εσύ απλά κάθεσαι πάνω από την κατσαρόλα με το νερό που βράζει περιμένοντας το πακέτο με τα μακαρόνια που δεν θα έρθει ποτέ!

10. Θα πλύνω τα πιάτα – Θα καθαρίσω το δωμάτιο μου: Καλά, εσύ θα το κάνεις στο τέλος!

11. Θα σε παντρευτώ: Από πόσους το άκουσες; Πόσοι το είπαν και το πήραν πίσω; Τελικά, καταλήγεις ότι εκείνος που ποτέ δεν σου υποσχέθηκε τίποτα, ήταν και εκείνος που το έκανε.

πηγη