Τι σημαίνει δυναμική γυναίκα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι σημαίνει δυναμική γυναίκα...
Δυναμική είναι η γυναίκα (εννοείται ότι αναφερόμαστε σε κάθε ηλικία) που έχει φροντίσει να καλλιεργήσει πολυπλεύρως τον εαυτό της, αποσπώντας πληροφορίες και γνώσεις παντός τύπου, από ποικίλες πηγές, και, με γνώμονα αυτή την επιμόρφωση δύναται να πορεύεται στη ζωή με το κεφάλι ψηλά.

Χαρακτηρίζεται ως δυναμική γυναίκα, διότι η προαναφερόμενη σφαιρική καλλιέργειά της τής έχει δώσει δύναμηαυτοπεποίθησηυψηλή αυτοεκτίμηση και αυτό-εικόνα και έχει λειτουργήσει ως η κινητήρια δύναμη ώστε η ίδια να έχει αναπτύξει πλήρη πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό της, στις ικανότητες και τις δυνατότητές του.

Είναι μια αποφασιστική οντότητα, που οδηγείται στη λήψη αποφάσεων συνυπολογίζοντας  τις εκάστοτε περιστάσεις με τα προσωπικά και ιδιαίτερα γνωρίσματα του χαρακτήρα της, τα οποία γνωρίζει ενδελεχώς και τα διαχωρίζει σε προτερήματα και ελαττώματα.

Είναι η γυναίκα που ασχολείται με διαφόρων λογής θέματα και επιχειρεί διαρκώς να μαθαίνει νέα πράγματα, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της εμφάνισής της είτε πρόκειται για τις μαγειρικές ικανότητές της είτε αφορά στις επιδόσεις της σε κάποιο άθλημα, στη μόρφωσή της, στην εκμάθηση μιας τέχνης, στην πληροφόρηση για «ανδρικά» θέματα όπως τα αυτοκίνητα και οι μηχανικές κατασκευές και πολλά άλλα.


Δυναμική γυναίκα είναι εκείνη που στηρίζεται στα πόδια της, είναι ανεξάρτητη από κάθε άλλο άτομο και έχει τη δυνατότητα να διαμορφώνει από μόνη της το βίο της βασιζόμενη στις προσωπικές της επιθυμίες, προτιμήσεις και επιλογές, ενώ επίσης είναι αυτάρκης, με την έννοια ότι δύναται η ίδια να βρίσκει τους πόρους για να ζει.

Είναι αυτή η οποία γνωρίζει πολύ καλά πότε και πώς να υπερασπίζεται τον εαυτό τηςτα «πιστεύω» τηςτα «θέλω» της και δε διστάζει για κανένα λόγο να πει τη γνώμη της για οποιοδήποτε θέμα η ίδια θεωρεί ότι μπορεί να φέρει γνώμη.

Τέλος, είναι η γυναίκα σίγουρη για το άτομό της, που είναι δύσκολο έως ανέφικτο να της επιβληθούν απόψεις, στάσεις, συμπεριφορές κ.λπ. αντίθετες από τις δικές της εάν δεν είναι επαρκώς τεκμηριωμένες και αποδεδειγμένες με κάποιον τρόπο.

Τι ΔΕ σημαίνει δυναμική γυναίκα

Δυναμική γυναίκα ΔΕ σημαίνει απόλυτηκάθετη και αδιάλλακτη προσωπικότητα, που κανείς δεν μπορεί να της αλλάξει τη γνώμη της για κάποιο θέμα ή να την πείσει για την ορθότητα των δικών του επιχειρημάτων, απόψεων, στάσεων κ.λπ.
ΔΕΝ είναι ένα άτομο απροσέγγιστο τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

ΔΕΝ αποτελεί σε καμία περίπτωση πικρόχοληταλαιπωρημένη και μη ελκυστική.

Δυναμική ΔΕΝ είναι, επίσης, μια γυναίκα σκληρήπου δεν είναι ευάλωτη σε τίποτα.

Αντιθέτως,
Μία δυναμική γυναίκα ΕΙΝΑΙ ανοιχτή σε νέες απόψεις και προτάσεις, εφόσον αυτές είναι τεκμηριωμένες για ικανοποιητικό για εκείνη βαθμό.

ΕΙΝΑΙ διαλλακτική και συζητάει καθετί επαρκώς προτού προβεί στην υιοθέτηση μιας πεποιθήσεως ή στη λήψη κάποιας αποφάσεως.

ΕΙΝΑΙ εύκολα προσεγγίσιμη από την άποψη είναι ομιλητική, συζητήσιμη, αγαπητή και πρόσχαρη.

ΕΙΝΑΙ ελκυστική, για τη μερίδα τουλάχιστον του ανδρικού πληθυσμού που – ακόμα –  έλκεται από γυναίκες που συνδυάζουν όμορφη εξωτερική εμφάνιση, ευφυΐα, ευστροφία, έξυπνο χιούμορ, δυναμική απόψεων, απαιτήσεων, επιθυμιών και προσδοκιών, πολυποίκιλες γνώσεις, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση.

πηγη