Γυναίκες που Γνωρίζεις στο Facebook και στο Internet...

Γυναίκες που Γνωρίζεις στο Facebook και στο Internet
Το Internet, το Facebook έχει γίνει ένας παραδοσιακός σχεδόν πια τρόπος γνωριμιών, μαζί με όλα τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και άπειρες εφαρμογές γνωριμιών: Facebook, Twitter, Badoo, Instagram, Tinder και πολλές ακόμα. Έχοντας ασχοληθεί αρκετά χρόνια και χιλιάδες ώρες με το διαδικτυακό φλερτ, υπάρχουν 2 σημαντικές κατηγορίες από τις οποίες μπορείς να γνωρίσεις γυναίκες:

 1. Γνωστές / φίλες φίλων: warm approach / προξενιό
Μπορεί να αποδειχθεί και σε καλό, μπορεί και να είναι ανασταλτικός παράγοντας. Εάν με μία κοπέλα έχεις αρκετούς κοινούς φίλους ή έναν αλλά σημαντικό που είναι αληθινός και κοντινός φίλος και στους δύο, τότε το να της μιλήσεις είναι κάτι αρκετά εύκολο, καθώς λόγω του κοινού φίλου θα είναι ιδιαίτερα θετικά προϊδεασμένη. Θα είναι εύκολο λοιπόν να νιώσει εμπιστοσύνη και οικειότητα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις έλξη. Υπάρχει, επίσης, μία πιθανότητα να σου προτείνει να βγείτε με τον κοινό σας φίλο, εάν της προτείνεις.
Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό αυτό, αλλά σκοπός πάντα είναι να βγείτε οι δυο σας. Αν προτείνει κάτι τέτοιο, συνήθως σημαίνει ένα από τα ακόλουθα:

Δεν αισθάνεται αρκετά άνετα ακόμα μαζί σου
Δεν αισθάνεται αρκετή έλξη, οπότε δε θέλει αν της την πέσεις

Όποιο και αν είναι το σενάριο, εάν δεχτείς τέτοια προσέγγιση, αυτό που αρκεί να πεις είναι το εξής: “Δεν πειράζει γλυκιά μου, αν δε νιώθεις άνετα να βγούμε οι δυο μας δε χρειάζεται να φέρουμε σωματοφύλακα θα βγούμε οι δυο μας όταν αισθανθείς άνετα. Δε θα σε πιέσω. Αν δεν αισθανθείς και ποτέ άνετα, δεν πειράζει και πάλι:) δεν ήταν να “γραπτό” να βγούμε”.
Δείχνοντας έτσι ότι δεν “καίγεσαι να βγεις μαζί της, ότι δε βιάζεσαι, ότι δεν την πιέζεις, αυτομάτως αυξάνεις τα επίπεδα εμπιστοσύνης και άνεσης μεταξύ σας αλλά και τα επίπεδα έλξης, καθώς το γεγονός να είσαι πρόθυμος να ρισκάρεις να την χάσεις είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό χαρακτηριστικό.

2. Από εφαρμογές στο facebook 
Σε τέτοιες εφαρμογές, άλλες κοπέλες είναι για γνωριμίες, άλλες για online παιχνίδια όπου έχει και chat όμως η εφαρμογή και μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλα που παίζεις ένα online παιχνίδι. Εδώ μπορείς να ξεκινήσεις τη συνομιλία άμεσα αλλά με συμπεριφορά Κυρίαρχου Αρσενικο. Σε αυτή την περίπτωση η κοπέλα δε νιώθει άνετα απαραίτητα μαζί σου από την αρχή, μπορεί να υπάρχει όμως – και συνήθως υπάρχει – πολύ μεγαλύτερη όρεξη για παιχνίδι από την πλευρά της γυναίκας. Φουλ επίθεση, άμεση προσέγγιση, cocky funny (να είσαι αγενής και αστείος μαζί), επιμονή, πρέπει να εισαχθεί το ερωτικό στοιχείο από την αρχή της γνωριμίας. Σε ελάχιστες περιπτώσεις που κάποια μπαίνει μόνο για να περάσει την ώρα της ή που πολύ απλά δεν κατάλαβε τι είδος εφαρμογής είναι αυτό στο οποίο μπήκε, απλά δημιουργείς πρώτα έλξη, στη συνέχεια οικειότητα και μετά περνάς σιγά σιγά αυτό που θέλεις (εξαιρέσεις.. που απλά θέλουν να κάνουν κουβεντούλα και ψήνονται στην πορεία επειδή δεν είσαι σε απόγνωση σαν τους άλλους και δε ζητάς τηλέφωνο / ραντεβού αμέσως όπως οι άλλοι και “επιτέλους ένα άτομο που απλά και μόνο θέλει κουβεντούλα).

3. Εφαρμογές εκτός Facebook για φλερτ
Εδώ το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, ταυτίζεται με το λάθος που κάνουν στις εφαρμογές που σχετίζονται με το facebook: πάνε για το “κλείσιμο” της συμφωνίας πολύ πολύ νωρίς. Πριν καν η άλλη νιώσει άνετα, πριν καν ενδιαφερθεί για να συζητήσει περαιτέρω. Πετάνε λογαριασμό facebook / skype  ή αριθμό κινητού και ζητάνε ανταλλαγή ή και συνάντηση χωρίς να το έχουν κερδίσει κανένας εκ των δύο και χωρίς να την έχουν βάλει να κυνηγήσει και αυτή λίγο: ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση με αυτό τον τρόπο ούτε να έχεις υψηλά ποσοστά επιτυχίας, αλλά ούτε και να γνωρίσεις κάποια αξιόλογη. Είναι λογικό μία γυναίκα να θεωρήσει έναν τέτοιο άνδρα σε απόγνωση, αφού θέλει να βγει με μία άγνωστη χωρίς να γνωρίζει τίποτα απολύτως για αυτήν.

πηγη