Ο τύπος με τα SMS… Μακριά και αγαπημένοι..!

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο τύπος με τα SMS… Μακριά και αγαπημένοι..!
Υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω. 
Με κάποιους δεν πρέπει να ασχοληθείς ποτέ και για κανένα λόγο. Ένας από αυτούς είναι ο τύπος που γνώρισες στο μπαρ, ζήτησε το τηλέφωνο σου και μετά άρχισε να σε πρήζει στο ένα SMS μετά το άλλο. Στην αρχή κολακεύτηκες, μετά απόρησες και μετά άρχισες να ψάχνεις λόγους για να δικαιολογήσεις ότι ποτέ δεν τηλεφωνούσε και πάντα έστελνε γραπτά μηνύματα.

Αλήθεια, γιατί πάντα πρέπει να δικαιολογείς κάποιον; Γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι με κάποιους άντρες χάνεις, απλώς, τον χρόνο σου;

- Στέλνει μηνύματα γιατί ο γραπτός λόγος ελέγχεται πιο εύκολα. Με απλά λόγια, είναι τίγκα ανασφαλής τύπος και τρέμει να σε αντιμετωπίσει στο τηλέφωνο.
Προτιμά, να πληκτρολογεί διάφορα εντυπωσιακά κλισέ για να διατηρεί το ενδιαφέρον σου παρά να ρισκάρει να μιλήσει live με κίνδυνο να πετάξει κάποια σαχλαμάρα.

- Είναι παντρεμένος ή έχει άλλη σχέση. Εννοείται ότι σε γουστάρει πολύ αλλά δεν μπορεί να σου τηλεφωνεί για ευνόητους λόγους για αυτό και στέλνει μηνύματα. Επειδή, η έλλειψη πραγματικής επαφής σας, του δημιουργεί το φόβο ότι θα σε χάσει, προσπαθεί να στέλνει το ένα μήνυμα πίσω από το άλλο για να χε ψήσει καλύτερα.

- Ανήκει σε εκείνη την ηλίθια ομάδα αντρών που συγκεντρώνουν τηλέφωνα και στέλνουν μηνύματα, κάνουν add κοπέλες στο Facebook για να κάνουν chat μαζί τους, μπαίνουν συνεχώς σε site γνωριμιών και δοκιμάζουν την τύχη τους και γενικά κάνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει κοντά σε γυναίκες γιατί αυτό είναι το χόμπι τους. Μη περιμένεις, δηλαδή, ότι είσαι η μία και μόνη που λαμβάνει SMS από το κινητό του. Πιθανότατα, οι επαφές του να είναι γεμάτες.

- Πόσο σοβαρός, αλήθεια, μπορεί να είναι ένας άντρας που αντί να κάνει ένα τηλεφώνημα, στέλνει μηνύματα σαν να είναι έφηβος που φοβάται να μην του τελειώσει η κάρτα; Πραγματικά, ακόμα και ο πιο άφραγκος τύπος πάνω στη γη όταν του αρέσει πολύ μια γυναίκα βρίσκει τρόπο και να την δει και να την ακούσει.

- Αυτός ο άντρας που στέλνει μηνύματα συνέχεια είναι ο ίδιος που θα επιλέξει να σε χωρίσει με ένα λιτό και χωρίς επεξηγήσεις SMS. Και όταν θα συμβεί αυτό, θα πρέπει να το καταπιείς χωρίς καμιά υστερία γιατί η αλήθεια είναι πως σου είχε δώσει τα σημάδια που έπρεπε για να καταλάβεις ότι δεν αξίζει και πολύ τον κόπο. Μπορεί το κινητό, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το Facebook να έχουν γίνει μέρος της ζωής μας, αλλά όποιος τα χρησιμοποιεί για να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή, σίγουρα δεν είναι ένα κελεπούρι που πρέπει να χύσεις δάκρυα όταν το χάσεις.

http://www.psixologikosfaros.gr/