Φτιάξτε ένα άλμπουμ στα παιδια σας, με τις πιο γλυκές αναμνήσεις!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ
Τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Τη μια στιγμή κρατάτε στα χέρια σας το νεογέννητο μωράκι σας και την επόμενη φεύγει για το πανεπιστήμιο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να αιχμαλωτίσετε αυτές τις στιγμές.
Η λήψη φωτογραφιών και βίντεο με τα κινητά τηλέφωνα έχει κάνει τη δημιουργία ενός άλμπουμ με στιγμές-ορόσημο πολύ πιο εύκολη υπόθεση. Όταν το παιδί σας μεγαλώσει, μπορείτε να αναπολείτε και να απολαμβάνετε μαζί αυτές τις αναμνήσεις.

Παρακάτω είναι μερικές σημαντικές στιγμές που δεν θέλετε να χάσετε:

Τα πάρτι γενεθλίων
Ο εορτασμός των γενεθλίων είναι μια σημαντική περίσταση στη ζωή ενός παιδιού. Τη χαρά συμπληρώνουν η διασκέδαση, τα παιχνίδια, η τούρτα και τα δώρα. Ως μαμά δεν χρειάζεται να κρατάτε αρχείο από κάθε γιορτή γενεθλίων. Βεβαιωθείτε μόνο ότι κρατήσατε από τα πρώτα γενέθλια, ώστε τόσο εσείς όσο και το παιδί σας να μπορείτε να απολαύσετε την ανάμνηση.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο (νηπιαγωγείο)
Το ξεκίνημα του σχολείου είναι μια συναρπαστική εμπειρία για μερικά παιδιά και γεμάτη δάκρυα για άλλα. Ενδεχομένως να είναι μια περίοδος γερής δοκιμασίας νεύρων για εσάς καθώς υπάρχουν τόσα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε! Βοηθάει να ετοιμάσετε το πρόγραμμα, τα γεύματα και τα ρούχα για το σχολείο εκ των προτέρων. Αλλά προτού το παιδί σας φύγει για την πρώτη μέρα στο σχολείο, τραβήξτε μια φωτογραφία! Τα παιδιά δείχνουν τόσο χαριτωμένα με τα καλά τους ρούχα και η πρώτη του μέρα είναι τόσο μοναδική και ξεχωριστή για εκείνο αλλά και για εσάς.

Το πρώτο κατοικίδιο
Τα ζώα γεμίζουν τη ζωή μας με τόσους πολλούς τρόπους. Η στιγμή που τα μάτια ενός παιδιού φωτίζονται από χαρά για το νέο του κατοικίδιο είναι ξεχωριστή, οπότε μην τη χάσετε! Μαθαίνοντας να ταΐζει, να παίζει και να χαλαρώνει με το κατοικίδιό του, ένα παιδί παίρνει πολύτιμα μαθήματα ζωής. Τραβήξτε φωτογραφίες όσο το παιδί και το κατοικίδιό σας μεγαλώνουν μαζί και δημιουργήστε ένα άλμπουμ γεμάτο όμορφες στιγμές.

Οι επιδόσεις στο σχολείο και τα αθλήματα
Είτε τα παιδιά παίζουν σε ένα θεατρικό έργο είτε συμμετέχουν σε έναν αθλητικό αγώνα η ενασχόληση με δραστηριότητες τα βοηθά να χτίζουν την αυτοπεποίθηση και τον χαρακτήρα τους. Αυτές είναι πάντα υπέροχες στιγμές για αποτύπωση. Έτσι τα παιδιά σας μπορούν να παρακολουθούν τα επιτεύγματά τους.

Το άνοιγμα των Χριστουγεννιάτικων δώρων
Τα περισσότερα παιδιά θα έλεγαν ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη τους γιορτή. Οι λιχουδιές, το δέντρο και τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη τα γεμίζουν ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Αντί το άνοιγμα το δώρων να μετατραπεί σε ένα χαμό γεμάτο τσιρίδες και φωνές, βάλτε το παιδί σας να ανοίξει ένα-ένα τα δώρα με ηρεμία. Έτσι θα μάθει να απολαμβάνει τη στιγμή, ενώ σας δίνεται η ευκαιρία να τραβήξετε όμορφα βίντεο.

Η απώλεια ενός δοντιού
Τα παιδιά μπορεί να ξεκινήσουν να χάνουν τα νεογιλά τους δόντια από την ηλικία των πέντε έως επτά χρόνων. Ως γονείς, αυτό το γεγονός μπορεί να σας συγκινήσει γιατί σημαίνει ότι το παιδί σας άρχισε πραγματικά να μεγαλώνει. Όταν το πρώτο δόντι πέσει, μην χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε μια φωτογραφία το υπέροχο αυτό κουτσοδόντικο παιδικό χαμόγελο.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου